linkedin facebook twitter skype skype

Missie en filosofie

Dankzij onze technologische kundigheid en ons smetteloze aanpassingsvermogen is ons bedrijf, opgericht in  2009, een speler geworden om rekening mee te houden binnen mobiele applicaties in België. Onze referenties bestaan uit een breed scala aan verschillende sectoren (pers, media, opleiding, restaurants, farmaceutisch, enz.) en belangrijke groepen zoals Roularta, Belgacom, Nationale Loterij,  ...

In termen van technologie hebben onze interne ontwikkelaars herhaaldelijk bewezen een innovatiekracht te zijn.

Sinds 2013 is Appsolution overgenomen door de firma EASI.

Onze missie

Zou u uw klanten op een directe en interactieve manier willen bereiken? Appsolution stelt haar erkende marketingexpertise en up-to-date mobiele technologie tot uw beschikking om u te helpen bij het bereiken van het publiek op uw mobiele telefoon. Tegenwoordig, aangezien het naar binnen glijden in de broekzak van de consument een belangrijke uitdaging is geworden voor alle marketingmensen, biedt Appsolution een breed scala aan services en tools voor mobiele marketing.

Onze filosofie 

Appsolution is niet slechts een eenvoudige applicatieontwerper. Binnen het kader van uw mobiele projecten zullen wij werkelijk aan uw zijde staan tijdens elke stap: creëren van uw mobiele strategie, implementatie van uw tools, follow-up van projecten. Wij bieden u oplossingen die 100% gepersonaliseerd zijn om te voldoen aan uw behoeften.